Excel tréning – Excel fejlesztés – Automatizálás
Excel tréningek, automatizálás, tanácsadás

A Microsoft közel 40 év fejlesztését zsúfolta bele az Excel menürendszerébe. De mit is tud valójában az Excel és hogyan használjuk úgy, hogy az utolsó csepp ‘okosságot’ is kipréseljük belőle?

Ezeket például tudja:

  • 30 különböző kollégától kapott Excel file-okat gombnyomásra összemásol, Pivot táblával összefoglalókat készít, majd egy megadott e-mail címre elküldi az eredményt.
  • Csoportos szerződésmódosítást készíthetünk vele, amivel percek alatt előállíthatjuk több száz ember fizetésemeléshez kötődő szerződését
  • Automatizált árfolyam-lekérdezéseket külső honlapokról (pl.: MNB)

És még 1001 másik dolgot tud. Az a kérdés, hogy Önnek és kollégáinak milyen tudásra van szüksége.

  • A Pénzügyi osztályának folyamatait szeretné automatizálni?
  • Vagy a HR osztályon csökkentené a túlórák számát?
  • Egyszerűen szeretné, ha a kollégái több módszert ismernének, és kevesebb idő alatt több feladatot oldanának meg?

Kérjen időpontot elérhetőségeink egyikén, hogy felmérjük, mekkora haszonnal járna az Ön cégének, ha fejlődne kollégái Excel tudása. Miután már látja, hogy mekkora megtakarítást jelenthet az új tudás cégénél, könnyebben tud majd döntést hozni, hogy szeretné e igénybe venni képzéseinket.

Előfordulhat, hogy az Ön számára az a legmegfelelőbb megoldás, ha mi, az Excel1 csapata készítjük el az Ön vállalata számára azokat a fejlesztéseket, amivel aztán jelentős időt takaríthat meg vállalata.

Akik már minket választottak:

Referenciák Excel1

Varga László, az Excel1 alapítója és trénere:

Fotó_Varga László

A nevem Varga László, 2015-ben alapítottam az Excel1 Kft-t.

Ezt megelőzően 6 évig dolgoztam az IBM pénzügyi, majd hatékonyság-fejlesztési osztályán, miközben 3 évig tanítottam az Excel Üzleti használatát a Corvinus Egyetemen. Ezt követően az Acelity nevű amerikai multinacionális vállalatnál voltam felelős a hatékonyság-fejlesztési osztály vezetéséért és pénzügyi folyamatok Magyarországra telepítéséért.

Ha szeretne képet kapni arról, hogy mekkora megtakarítást érhet el tréningjeinkkel, keressen elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36-30-289-2050
E-mail: info@excel1.hu