Három, egymásra épülő intenzív Excel workshopot kínálunk, jellemzően pénteki időzítéssel, fél- vagy egynapos időtartalommal:

  1. Bevezető szint – Alapok & Pivot tábla felsőfokon (4 óra – 14 900 Ft / fő)
  2. Haladó szint – Komplex elemzések eszközei (5 óra – 19 900 Ft / fő)
  3. Makró programozás – A makrókról, végre egyszerűen! (8 óra – 29 900 Ft / fő)

Klikk az éppen aktuális időpontokért a fenti linkekre.

Szeretnéd végre igazán kihasználni az Excel képességeit a munkádban, hogy több időd maradjon másra?

Efficiency2.1

Szeretnéd megérteni az Excellel való számolás alapszabályait, amik a működésének a motorját adják, esetleg a függvényekkel való munkában akarsz fejlődni?

Vagy kíváncsi vagy, hogy hogyan tudsz néhány kattintással nyers adatokból üzleti döntéseket támogató eredményeket felmutatni, vagy automatizálni a feladataidat, akár makró programozással?

Ha igen a válaszod akár egy kérdésre is, akkor pont Neked szólnak a Workshopjaink!

 

Csatlakozz ahhoz a több száz emberhez, akiknek már egyszerűvé tettük az Excelt. Ők nap mint nap élvezik ennek az áldásos hatását  a munkájukban, a saját költségeik tervezésekor, vagy akár a matekháziban való segítségnyújtáskor. Ahogy lenyűgözik a főnöküket egy-egy új megoldással. Hogy már ők azok, akik mások problémáira is tudják a választ, vagy hogy pontosabb munkát adnak ki a kezükből. És közben több idejük marad más feladatok megoldására, vagy éppen kevesebbet kell túlórázniuk.

Excel1 - Pontosság, minőség

A főnökünk számára a hatékonyság mellett a magas minőség és a pontosság alapvető elvárás. Velünk viszont előfordul, hogy több időre lenne szükségünk, hogy több oldalról ellenőrizhessünk le egy-egy összetettebb munkát. Persze az eredmények mindig azonnal kellenek..

A workshopok után több időd marad arra is, hogy ellenőrizd a munkádat. Így megbízhatóbb, magasabb minőségű eredményeket fogsz tudni szállítani, ami amellett, hogy bizalmat kelt az ember irányába, az önbecsülésnek és az előmenetelnek sem tesz rosszat:)

Az eredmények ellenőrzésének egy aspektusa, amivel már lehet te is találkoztál:

Arra gondolok, amikor elkészítesz egy összefoglalót, ránéz a főnököd, és néhány másodperc múlva a 200 számból rábök egyre, és azt kérdezi, hogy az miért annyi. És kiderül, hogy pont az az egy szám nem stimmel valamiért.

Hogyan van ez?

Úgy, hogy a vezetők más szemmel néznek egy táblázatra, összefüggéseiben látják az eredményeket, az ‘értelmét’ keresik a számoknak. Ezzel szemben aki elkészíti a táblát, annak jellemzően maximum arra marad ideje, hogy számolástechnikai oldalról ellenőrizze a táblát: jók a képletek, nem számoltam el valamit? Ez nagyon fontos lépés, és mindig érdemes technikai oldalról leellenőrizni az eredményünket. Ha viszont gyorsabban készen vagy a számolással, akkor te is rá fogsz tudni nézni a megoldásodra kettő lépés távolságból. Meg fogod tudni vizsgálni hogy van e értelme az adatoknak, és így további hibákat lesz lehetőséged kiszűrni.

Az alábbi Workshopokat kínáljuk ahhoz, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezd el a munkád:

  1. Bevezető szint – Alapok & Pivot tábla felsőfokon
  2. Haladó szint – Komplex elemzések eszközei
  3. Makró programozás – A makrókról, végre egyszerűen!

A workshopok elvégzése után lehetőséged van on-line gyakorlásra:

Excel1 - Online videó gyarkolás

Fontos a gyakorlás, hogy amikor éles helyzetben találkozol egy feladattal, akkor már tudd, melyik eszközhöz kell nyúlnod a hatékony megoldásért. Ezért készítettünk egy csokor valós környezetbe illő feladatot, amik megoldásával további rutint szerezhetsz.

Minden feladathoz készítettünk egy-egy videót is, ahol elmagyarázzuk, és be is mutatjuk a megoldást a képernyőről felvett videóval, lépésenként. Így ha elakadsz egy feladattal, akkor azonnali segítséget kapsz a továbblépéshez, mint például itt is.

Mindehhez hozzáférést biztosítunk a Workshopok elvégzése után két hétig*.

Ha pedig olyan kérdésbe futsz bele, amire nem találod a megoldást, esetleg a munkádban találkozol olyan problémával, amihez segítségre van szükséged, akkor keress minket e-mailben (info@excel1.hu), mi pedig igyekszünk a kérdéseidet megválaszolni.

Excel1 - Tréning jelentkezés

Jelentkezés

A workshopokra jelentkezni az info@excel1.hu címen tudsz. Jelentkezésedben írd meg a neved, és azt, hogy milyen névre és címre állíthatjuk ki neked a számlát. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

A workshopon való helyed az előleg átutalásával tudod biztosítani. Az előleg összege a 3 típusú workshopra rendre 5 000, 7 000 és 10 000 forint, melyet az alábbi bankszámlára tudsz átutalni:

Számlaszám: 11640002-14780601-40000005
Kedvezményezett neve: Varga László
Közlemény: [e-mail címed] – [Workshop dátuma] – előleg

Előleg visszafizetésére a tréning kezdetétől számított 3 munkanapig van lehetőségünk.

További információt találsz az egyes Workshopokról az alábbi linkeken:

Bevezető szint – Alapok & Pivot tábla felsőfokon
Haladó szint – Komplex elemzések eszközei
Makró programozás – A makrókról, végre egyszerűen!

Ha kérdésed van írj az info@excel1.hu címre, vagy keress minket telefonon a +36-30-289-2050 -es számon.

*Akik 2017. március 31-ig vesznek részt a Workshopokon, azoknak az online gyakorló feladatokhoz való hozzáférés ingyenes.

Minden jog fenntartva NÉGYZETEK ©2017 Excel1 Kft – Minden jog fenntartva