2019.09.15

Imádod az Excelt?

Szeretnél pénzt keresni gyakornokként?

Varga László vagyok, cégem Excelben való automatizálással és ehhez kapcsolódó képzésekkel foglalkozik.

Ez azt jelenti, hogy olyan vállalati ügyfelekkel dolgozunk együtt (például Samsung, KPMG, Uniqa, Mars), akik üzleti folyamataik egy részét Excelben menedzselik, és azzal keresnek meg minket, hogy automatizáljuk a feladataikat, illetve tanítsuk meg nekik, hogyan tudják ezt ők megtenni.

Milyen üzleti folyamatok ezek? Mi egyáltalán egy üzleti folyamat? Milyen osztályok vannak egy vállalatnál és ezek hogyan működnek? Akár ezeket is megtanulhatod, ha együtt dolgozunk.

Mi lenne a dolgod?

Excelben alkotni, az ügyfelekkel kötött megállapodásokat követve:

Az ügyfél és a felhasználó fejével gondolkodva kitalálni, és felépíteni a specifikációk szerinti megoldásokat Excel formulákkal, függvényekkel és programozással (VBA)

Mi az elvárás feléd?

Imádd az Excelt – ez nem csak egy hangzatos lózung, sok emberrel dolgoztam és dolgozok együtt, és mindig akkor a legjobb az együttműködés, ha az emberek szeretik, amit csinálnak.

Az Excel erős felhasználói szintű ismerete és a VBA-ban való programozási jártasság nyilván kelleni fog.

Empátia és igényesség. Ez azért kell, hogy bele tudd élni magad az ügyfelek helyébe és olyan megoldásokat készíts, amelyet te is SZÍVESEN használnál. Az alap, hogy a specifikációnak megfelelően működik egy program. Ha viszont a felhasználó nem szeret dolgozni vele, akkor nem végeztünk jó munkát. A mi célunk a jó munka, az elégedett vevő és az elégedett felhasználó. Így lesz a vevőből visszatérő ügyfél.

Megbízhatóság és pontosság. Amit én megígérek az ügyfélnek, ahhoz tartjuk magunkat határidőben, tartalomban. Ezt várom tőled is.

Munkaidő, egyebek

Legalább heti 10 órát számítanék rád. Kezdetben többet dolgoznánk közösen, aztán az önálló munkavégzés is elképzelhető. Munkavégzés helye 11. került, Budapest.

Javadalmazás: projekt, illetve idő alapon, megállapodás szerint.

Ide küldd önéletrajzod:

info@excel1.hu

2019.09.15, Varga László